dissabte, d’octubre 14, 2006

Per fi: Web Institucional de l’Ajuntament

Si cliqueu a www.castellodelaribera.es podeu connectar amb la web oficial del nostre Ajuntament de “Villanueva de Castellón”, que es troba en aquests moments en construcció.


Des de www.acicastello.org (publicació digital posada en marxa el passat 11 de juny de 2006) li donem la benvinguda a aquesta pàgina institucional de l’Ajuntament, posada en marxa fa dues o tres setmanes.Ara caldrà esperar que l’Ajuntament òmpliga de contingut aquesta web oficial i complisca les seues finalitats bàsiques, les quals segons el nostre punt de vista haurien d’incloure aquestes:

.- INFORMAR DE LES DECISIONS DEL MATEIX AJUNTAMENT als ciutadans/es, posant a l’abast dels internautes tots els acords del Plens, de la Junta Local de Govern i resolucions de l’Alcaldia; les Ordenances i Reglaments Municipals; els Pla General d’Ordenació Urbana (tots els documents, memòries, catàlegs i plànols); el Pressupost Municipal; edició digital del BIM-El Miragall, etc.

.- INFORMAR SOBRE L’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE L’AJUNTAMENT:, exposant els telèfons i horaris de tots els serveis i edificis públics municipals; funcionaris, regidories i Consells Municipals; Arxiu Municipal; Registres municipals públics: de sòl municipal, de patrimoni local, d’associacions, etc.
.- INFORMAR DE LA LEGISLACIÓ bàsica que afecta els municipis i l’Administració local.
.- FACILITAR IMPRESOS I INSTRUCCIONS, per a poder imprimir-los a casa i poder avançar les gestions a fer en persona.

.- ATENDRE TOT TIPUS DE GESTIONS ADMINISTRATIVES. Seria molt interessant poder fer qualsevol gestió administrativa municipal des d’internet.

.- CREAR UN ESPAI DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, en els afers públics municipals que afecten la vida dels/es castelloners/es.

.- POSAR INFORMACIÓ D’INTERÉS GENERAL SOBRE EL POBLE: associacions, història local, carrers, adreces d’interés, itinerari cultural, visita digital dels llocs més emblemàtics, etc.Des de http://www.acicastello.org/www.acicastello.org animem l’Ajuntament i oferim la nostra col•laboració perquè faça una web digne, de qualitat, interessant, democràtic, valencià i participatiu. La informació institucional i oficial en internet al 2006 és una eina essencial en la societat democràtica en la que vivim.

Salutacions,